שאלתי לגבי בדיקות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/06/2004 | 01:41 | מאת: דניאלה

עשיתי בדיקות דם ושתן ונראה שהבדיקות הללו יצאו חריגות ALT GPT - 69 AST GOT - 44 LEUCOCYTES (U) - 100 עשיתי בדיקות בגלל שהיו לי כאבים ביד ובעוד מקומות בגוף וגם בכללי רציתי לעשות בדיקות. אני לוקחת 5 פלוטין ביום, אני סובלת מOCD. ובשבועות האחרונים הפסיכיאטרית הוסיפה לי ריספרדל 1 ליום בקיצור 6 כדורים ביום. האם זה יכול להיות בגלל זה? מה הטיפול שאני צריכה לעשות? תודה רבה

שלום אין ספק שהסיבה השכיחה ביותר לפגיעה בתפקודי כבד-אלו תרופות. בת כמה את? יש מקום לשקול הפסקת הטיפול תוך ייעוץ כמובן עם הרופא המטפל. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת