התקן תוך רחמי

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/06/2004 | 11:55 | מאת: טל

הנני בת 42, רמות אינזימי הכבד היו תקינים. לפני כארבע שנים ביצעתי התקן תוך רחמי. ולאחר תקופה של שנה ערכתי בדיקות דם שיגרתיות שבה רמות אינזימי הכבד היו גבוהים GGT מוגבר, וכן AST מעט חריג. האם תוצאות אלו יכולות להיות מושפעות מההתקן או שאין לזה קשר?

שלום איזה סוג של התקן זה?האם התקן הורמונלי? יש מקרים שיכול להיות קשר. דר דיין

04/07/2004 | 15:04 | מאת: אורנה

התקנתי לפני 8 שנים התקן , ומאז לא הלכתי לרופא נשים, נכנס לי פחדים , ואני לא יודעת איך להתגבר על הפחדים, ואני כבר בעבר הורדתי והתקנתי טבעת , שזאת אומרת שזה לא פעם ראשונה , ובכל זאת הפעם אני יותר מפוחדת ומבוהלת , הייתי מאד רוצה לדעת אם יש משהו לקחת להרגעה לפני שאני הולכת לרופא נשים, ובכלל מה לעשות.

04/07/2004 | 15:06 | מאת: אורנה

התקנתי לפני 8 שנים התקן , ומאז לא הלכתי לרופא נשים, נכנס לי פחדים , ואני לא יודעת איך להתגבר על הפחדים, ואני כבר בעבר הורדתי והתקנתי טבעת , שזאת אומרת שזה לא פעם ראשונה , ובכל זאת הפעם אני יותר מפוחדת ומבוהלת , הייתי מאד רוצה לדעת אם יש משהו לקחת להרגעה לפני שאני הולכת לרופא נשים, ובכלל מה לעשות.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת