אנטיביוטיקה טבעית כתחליף למוקסיפן?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/06/2004 | 18:55 | מאת: אילן

שלום לכולם אני נושא תסמונת תורשתית ושמה תסמונת מרפן. יש לי MVP כלומר צניחת מסתם מיטרלי. ידוע לי כי לפני טיפולי שיניים עליי לקחת 2 גרם של אמוקסיציקלין כשעה לפני הטיפול למניעה של זיהום לבבי או מסתמי. האם ידוע על תחליף טבעי לתרופה הנ"ל? האם שום יעשה את העבודה? תודה, אילן.

שלום במקרה כמו שלך לא הייתי מנסה שום תכשיר טבעי כתחליף לאנטיביוטיקה-אלא ממשיך בדרך השגרתית! שמע בקולי ואל תשמע לכל מיני שרלטנים מתחזים לרופאים! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת