אבנים בכיס המרה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/06/2004 | 14:04 | מאת: א.

בעלי סובל מאבנים בכיס המרה, כבר מס' שנים, לאחרונה, הוא מקבל התקפות כאבים ,יותר תכופות והמליצו לו להוציא אותם. בעלי עובד בעבודה פיזית. יש לי מס' שאלות, האם ניתן לבצע ניתוח זה בלייזר, האם הוא מועדף, על הרגיל? אם כן איך אני מבצעת זאת? אנחנו שייכים לקו"פח מכבי, כ"כ האם התקופה של הריפוי קלה יותר בלייזר. תודה מראש . א.

שלום אם הוא סובל -אין פתרון פרט לניתוח! ברור שניתוח עם החדרת צינור לבטן הוא יותר קצר ופחות טראומטי-אך לא בכל מקרה אפשרי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת