מחלת נשיקה או משהו אחר?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/06/2004 | 00:26 | מאת: א.ש

שלום ד"ר רציתי לדעת האם נדבקתי במחלת הנשיקה או מחלה אחרת. להלן תוצאות בדיקות דם ALT(GPT) 62 U/L 4-41 (.........)* AST(GOT) 49 U/L 15-40 (.........)* Alkaline Phosph. 59 U/L 53-128 (*........) GGT 41.8 U/L 10-66 (....*....) Viral Serology ---------------------- HB Surface Ag Negative HB Surface Ab 0.0 (Negative) mIU/mL HB Core Ab IgG&Ig Nonreactive Hepatitis C Ab Nonreactive CMV Ab IgG 21.3 IU/mL Reference values Negative: <0.5 IU/mL Borderline: 0.5-0.7 IU/mL Positive: >0.7 IU/mL CMV Ab IgM negative EBV EBNA Ab IgG 102.7 (Pos:>22) עשיתי בדיקת אולטרסנד כבד והתשובה כבד שומני ומוגדל. אני לוקח תרופות 1. ציפראמיל כל יום מדי חודשיים 2. סימוביל 20 מ"ג יום כן יום לא כבר חצי שנה. אם אני במחלה זאת או אחרת מה דרכי הטיפול והחלמה תודה

שלום חיבים לשוחח. דר דיין

25/06/2004 | 12:09 | מאת: א.ש

דר' דיין שלום! איך אני משוחח איתך דרך פורום זה או לכתובת שלך. תודה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת