כבד שומני

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/06/2004 | 08:33 | מאת: גל

הנני בת 40, נתגלה אצלי כבד שומני בשל רמת שומנים בדם. תפקודי הכבד GGT יצא מוגבר, וכן אחד מערכי תפקודי הכבד AST יצא מעט מהנורמה (הנורמה עד 31 ויצ א לי מעט גבוה 32). לאחר דיאטה ערכי הכבד יצאו תקינים, אך לעיתים בבדיקות דם ה-GGT יוצא מוגבר. ברצוני להיכנס להריון אך האם בשל הכבד השומני זה יכול להוות לבעיה כלשהיא במהלך ההריון? כיצד עלי לנהוג? בתודה

שלום כפי המתואר מהכתוב אין לך כל בעיה בכניסה להריון. שיהי בהצלחה. דר דיין

16/07/2004 | 22:57 | מאת: ג'ני

לאחרונה אובחן אצלי כבד שומני בבדיקת אלטרסאונד. האם תופעות של גזים גרפסים ובחילה קלה מאוד כשעה לאחר האוכל וחוסר נוחות בקיבה נגרמים מהכבד השומני? בבדיקת גסטרוסקופיה לא נתגלה שום ממצא (הכל תקין). מה יכולה להיות הסיבה לתופעות אלה. תודה.

25/07/2004 | 14:36 | מאת: אמיר

נתגלה אצלי לאחרונה כבד שומני. אני כבן 40 ובדרך כלל בריא. האם יש סוגי אוכל שאסור לי לאכול לחלוטין? האם ניתן לצרוך שמן זית, פירות וכדומה?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת