כאב/צריבה הצוואר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

28/06/2004 | 19:31 | מאת: חנו

זה מספר שבועות שאני סובל מכאב או יותר מדוייק הרגשה של צריבה בצוואר. מאחור ומהצדדים. בעקבות בדיקת דם קבלתי אנטיביוטיקה. (הרופא קבע שיש דלקת בגוף) ונאמר לי שיש לי אלרגיה. (ידוע , יש לי נזלת אלרגית) מה האפשרויות לגבי הסיבה להרגשה כזו? איך אפשר לטפל בזה? האם שני הדברים יכולים להיות קשורים אחד לשני? תודה

שלום נראה לי שהתחושה שאתה מתאר מקורה בשינויים בחוליות עמוד שדרה צווארי-ולא מגורם אחר. נא בצע צילום עש צווארי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת