צמחי מרפא

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/06/2004 | 09:44 | מאת: גלית

לפני כשנה עשיתי דיאטה לאחר שנתגלה אצלי כבד שומני עם רמת שומנים גבוה (235). ואנזימי כבד גבוהים. לאחר הדיאטה היתה התיצבות ברמת אינזימי הדם. אך לאחרונה ביצעתי בדיקת דם נוספת שבה רמת אנזימי הכבד (GGT) יצאה קצת מוגברת למרות הירידה (לעיתים אני קצת "חוטאת" במאכלים מתוקים). בנוסף לזה ברצוני לקחת צמחי מרפא. ברצוני לדעת האם צמחי המרפא יעילים ומותרים ללא הוראת רופא? ידוע לי על צמחי מרפא הקיימים בחליטה של צמח החורפיש וסירפד (לניכוי שומנים בכבד). האם מותר לי לשתות בחליטה צמחים אלה על דעת עצמי? אין בזה סכנת בריאות? מידע זה לקחתי מהאינטרנט. אודה לך אם תוכל לעזור לי, או למי עלי לפנות? אני בת 40+. בתודה

שלום ככל אני מאמין שטיפול חיב להנתן עיי רופט-והכוונה לטיפול מכל סוג שהוא כולל צמחי מרפא. שני הצמחים שתיארת יכולים להיות יעילים לניקוי הכבד-בנללווה לדיאטה. את מוזמנת להתקשר . דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת