הצטברות נוזלים מסביב ללב

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/07/2004 | 10:49 | מאת: ורד

שלום, אני פונה עבור קרובת משפחה בגיל 60 שאושפזה בשל בעיה של הצטברות מיים מסביב ללב. היא לא יכלה לנשום, ולחצים בחזה. היא שוחררה מבית החולים לאחר מספר ניקוזים של מים . כרגע היא סובלת מכאבי ראש ולוקחת סטרואידים. שאלתי היא: ממה יכולה להגרם תופעה כזו? האם כאבי הראש אופייניים? אודה על תשובה, ובמידה ולא פניתי לפורום הנכון , אודה על הכוונה לאיזה פורום עליי לפנות. תודה ויום טוב.

שלום הצטברות נוזלים מסביב ללב -בתוך שק הלב היא תופעה לא שכיחה,ויכולה להגרם מגורמים שונים ומגוונים-ובכדי לתת תשובה מהימנה חסרים לי הרבה פרטים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת