שינויים דרסטיים בלחץ דם ובדופק בקיץ

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/07/2004 | 00:36 | מאת: נורי

שלום, אימי, בת 79 סובלת בעיקר בתקופת הקיץ משינויים דרסטיים בלחץ הדם. במצב רגיל, לחץ הדם שלה תקין וקצת נמוך, אך ישנם מקרים בהם עולה לכ-160 או לחילופין יורד בהרבה מתחת לנורמה, יחד עם דופק מאד נמוך של כ-45 . מטופלת גם בנורמיטן למניעת טכיקרדיה. מה ניתן לעזור ? בתודה

שלום בדרכ בקיץ עקב החום והלחות יש התרחבות כלי דם ונטיה לירידה בלחץ דם-לזה מתלווה שתיה לא מספקת והפרעה במשק המלחים בגוף. יתכן מאד שיש מקום לשקול הורדת מינון הנורמיטן ואו הפסקתו-במקביל לשתיה מרובה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת