בעיות בשיווי משקל

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/07/2004 | 15:35 | מאת: יעל

בעלי סובל מחוסר יציבות (שמתבטאת בהתנדנדות שנראית כתחילתה של נפילה) מדי פעם. התופעה מתגברת בעיקר בעת לחצים או עייפות רבה. זה מטריד אותי כיון שהוא לא מתפקד נורמלי בעת התקפים כאלו של אובדן שיווי משקל. הוא נשלח לבדיקות מטעם רופא אף-אוזן גרון. הבדיקה במעבדת שמיעה יצאה תקינה וכן נוירולוגיה תקינה. ברור לי כי יש קשר למתח, אך איך ניתן ללמוד לחיות עם הבעיה?

שלום הכי קל ליחחס הכל למתח-זה לא תמיד נכון. חסרים לי הרבה פרטים לגבי בעלך-כמו גיל ,מחלות נלוות ,שימוש בתרופות-ועוד. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת