יתר לחץ דם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/07/2004 | 16:49 | מאת: יוריק

אני כבן 50, לאחרונה נתגלה אצלי לחץ דם גבוה. בעבר היו אצלי תופעות של לחץ דם גבוה שחלפו בעקבות ירידה במישקל. היום אני שוקל כ 93 ק"ג גובה 175. רופא משפחה ממליץ שאתחיל לקחת תרופות להורדת לחץ דם. שאלותיי - האם זה הפורום הנכון לטיפול בנושא זה? אם לא - לאן לפנות? איזה סוג רופא מטפל ביתר לחץ דם כמומחה? האם לא כדאי לנסות דיאטה ופעילות גופנית מתאימה לפני שמשתאבדים לתרופות לחץ דם? שמעתי שמי שמתחיל להשתמש בתרופות אלו לא מפסיק ויש להן תופעות לואי. אודה על תשובתך

שלום יתר לחץ דם זו מחלה הקשורה ביתר משקל ,בדיאטה ,באורח חיים ובעוד שורה ארוכה של גורמים. בחלק לא מבוטל מהמקרים יש צורך לקחת תרופות-ולכל אדם יש להתאים את שילוב התרופות הרצוי. רופא המשפחה או רופש פנימי הם הכתובת. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת