נוירופטיה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/07/2004 | 00:11 | מאת: יפית

אני סובלת זה למעלה משלוש שנים מלחץ נוראי על אצבעות יד ימין(שלוש אחרונות) לאחרונה כאבים לאורך כל היד ניסיתי כמעט כל טיפול אפשרי כולל אלטרנטיביים אך ללא הועיל לאחרונה אני גם סובלת מחוסר תחושה באצבעות הרגליים(אני לא סכרתית) עברתי את כל הבדיקות האפשריות כולל סי.טי. ואמ.אר.אי ביד וכן בצוואר אך ללא אבחנות בקשר לבעיותי אשמח לתגובות יפית

שלום יש אפשרות לעזור באמצעות אקופונקטורה ושיטה גרמנית הנקראתNeural Therapy את מוזמנת ליצור קשר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת