נשירת שיער הראש

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/07/2004 | 10:49 | מאת: תמר

שלום אני בת 27, יש לי נשירת שיער מהראש בצורה חריפה מאוד!! עשיתי בדיקות דם ורק רמת ה- B12 הייתה מאוד נמוכה אך לא חצתה הגבול התחתון האם רמה כזו יכולה לגרום לנשירה? האם ניתן לעשות משהו גם אם הנשירה היא תוצאה של לחץ נפשי? תודה

שלום נשירה יכולה להגרם מלחץ נפשי -כמו מחוסר וויטמינים ובדרכ זה משולב. הייתי ממליץ להוסיף את הויטמין האמור למרות שהוא בתחום הנורמה. דר דיין

04/08/2004 | 13:35 | מאת: אלין

שלום, אני בת 26 ויש לי נשירת שיער מהראש בצורה חריפה מאוד, ולא יכולה לקחת שום דבר נגד הנשירה, מכיוון שאני רוצה להכנס להריון.האם תוכל לעזור לי בעניין? תודה רבה מראש.

06/08/2004 | 17:33 | מאת: קרן

שלום רב טיפול יחודי אלטרנטיבי הציל אותי מנשירה איומה. אשמח לעזור באם תזדקקו לעזרה ומידע. כתבו למייל אשמח לעזור. קרן

08/08/2004 | 22:59 | מאת: ורד

הי, קרן אני אשמח מאוד לשמוע על הטיפול הייחודי הזה שאת מדברת עליו יש לי נשירת שיער שתספיק לפאה שלמה מדי יום... תודה... ורד

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת