תיקון עיניים בגרייבס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/08/2004 | 22:34 | מאת: j.l

מזה מספר שנים אני מנסה להשתלט על כל ההשלכות שלאי איבחון בזמן של פעילות יתר עם גרייבס חמור. בעזרתו המקצעית של פרופ' קרניאלי, היום אני רואה את האור בקצה המנהרה. ומבקשת לברר האם ניתן לבצע ניתוח לתיקון הראיה בלייזר? ולמי ניתן לפנות על מנת לקבל ייעוץ לתיקון העיניים מבחינה אסטטית. עלי לציין שב"אמצע הדרך" של תלאותי עברתי ארוע מוחי שהתבטא באובדן ראיה והיום יש לי בעיה קטנה של הראי לצדדים, ראיה כפולה של פסים ואותיות וקוצר ראיה לא חמור במיוחד. מאחר שהעיניים בולטות והראי לצדדים מטרידה אותי, הרכבת משקפיים מוציאה אותי מדעתי. לאחר הסיפור הארוך בקצרה, אני מודה לכם על תשומת הלב ואשמח לקבל תשובה או שתיים.

שלום אין אני רופא עניים-אך נראה שיש מקום לשקול ניתוח לייזר להסרת המשקפיים-בעיקר אם המחלה הבסיסזית רגועה. כל התחום הזה מאד התפתח לאחרונה ואני מניח שניתן למצא פתרונות לשיפור איכות החיים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת