חולשה ולחץ דם נמוך

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/08/2004 | 11:11 | מאת: בלה

שלום שמי בלה אני בת 25 ואם לילדה בת שנה ו-9 חודשים ,מיד לאחר לידת ביתי הופיעה אצלי תופעה של לחץ דם נמוך הגורם לחולשה פיזית כללית ,לסחרחורות ולכאבי ראש עד כדי מצב של התעלפויות כשאני רושמת לחץ דם נמוך הכוונה ל-80/50 או 70/53 זה בערך הלחץ דם הקבוע שלי שכמובן שבמצב של חולשה הוא נופל. נבדקתי אצל רופא משפחה שהפנה אותי ל: C.T ראש,נוירולוג,קרדיולוג,אקו לב וכל הבדיקות היו תקינות , מזה שנתיים שלא מוצאים את הבעיה ואומרים לי שהלחץ דם הוא לא הגורם לדבר ( משהו שנראה לי לא הגיוני ) עשיתי גם כל מיני בדיקות דם שיצאו תקינות כמו המוגלובין שעומד על 12.4 (תקין) וכד' אני פונה אליכם בכל לשון של בקשה שתתנו לי כיוון לבעיה , אם תוכלו להפנות אותי לפרופסור טוב אני אשמח , אני מוכנה לשלם כל סכום שצריך כדי לעלות על הבעיה ולטפל בה. תודה רבה בלה

19/08/2004 | 13:13 | מאת: ירון -רפואה סינית

אני מטפל ברפואה סינית -בדיקור ובנוסף אני דולה(תומך בלידה ואחריה). מניסיוני לפעמים אחריי לידה התופעות שאת מתארת קשורות לאיבוד דם או חולשה אחרי ניתוח קיסרי , אך לפעמים חולשה קלה שהיתה תמיד הוחרפה לאחר הלידה ,אני רואה את זה הרבה . לפעמים תזונה , תוספי מזון תאימים,ואו משולב עם טיפול יעילים מאוד

22/08/2004 | 09:47 | מאת: בלה

שלום התשובה שלך באמת נשמעת מענינת אני אשמח אם תמליץ לי על המשך טיפול תודה

שלום הבעיה מוכרת ושכיחה -אולי לא בעוצמתה. האם בוצע בירור אנדוקריני בהקשר להורמונים האחראים על המלחים בגוף? אשמח לשוחח. דר דיין

22/08/2004 | 09:45 | מאת: בלה

בהמשך לתשובתך , אנא הסבר לי מה זה בירור אנדוקריני לגבי מלחים בגוף עכשיו ממש קבלתי תשובה של בדיקת דם שהגול תקין (מבחינת המלחים) לאיזה כיוון עוד אשפר ללכת אנא תשובתך דחופה לי

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת