דיייי נמאס מהזלזול

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/08/2004 | 11:23 | מאת: פרדי קרוגר

דייי כבר נמאס מהזלזול הזה!!!!!!!!!!!!!! איזה מן רופא זה??????????? נכנס פעם בחודש כדי לעשות טובה צריך להתלונן להנהלת האתר שיעיפו אותו כבר!!!!! שום יחס לאנשים אין לו, לא אכפת לו בכלל שאנשים סובלים!!!!!!! המטרה של הפורום שאנשים יקבלו מענה בהקדם במקום ללכת לרופא!!!!!!! נא ללמוד מפורום רפואת משפחה!!!!!!

שלום מטרת הפורום אינה לחסוך הליכה לרופא-אלא יותר כיוון כללי. יש קושי רב לענות ולכוון חלק גדול מהפונים עקב חוסר פרטים. הפורום אינו חדר מיון -ואינו מהווה רפואה דחופה. אנסה להגביר את קצב התשובות -ליותר צפוף מאשר אחת לשבוע. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת