בלאגאן !!:((

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/08/2004 | 12:35 | מאת: מחפשת מזור

שלום, אני מבקשת לדעת כיצד מאבחנים תת פעילות סמויה של בלוטת התריס, האם יש קשר למערכת חיסונית עם כשלים רבים? Neutrophilic eccrine- מה זה? איך פותרים הידרדניטיס סופרטיבה, שטופל בטיפול אנטי שחפתי במשך שנה(!), בגךך אבחון אפשרי של א-טיפיקל מיקובקטריה של שחפת בעור....כתוצאה מכך, יש לי כמובן- היום אני יודעת שכמוהן, בעיות קשות של קוליטיס במערכת העיכול, דלקות אוזנים. (חדש) בקיצור, כל דבר שמשבש את החיים כולל תפקוד לקוי של נויטרופילים (!) ( כבר 10 שנים!) גיל: 40. וככה קורה שאני לומדת רפואה גם אם אני לא רוצה.......... נא ייעוצך ! בתודה.

שלום יותר מידי אינפורמציה עם חוסר ניכר בפרטים חשובים. אשמח לשוחח איתך אולי כך נוכל להתקדם. טל 03-6496888 דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת