סבוריאה ?!

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/08/2004 | 11:45 | מאת: ל.ה

שלום רב, אני בן 28 , מזה 5-6 שנים אני סובל מאדמומיות וקילופים באיזור T-האף , אף עליון וכן בבית החזה וקשקשת נוראית, התופעה מתגברת (מאוד!) בחורף. לפי מה שאומרים רופאים (והייתי במהלך השנים אצל 5) זוהי סבוריאה ולפי טענתם אין בה טיפול יעיל, כך שניסיתי הרבה תרופות (שאינן כוללות סטרואידים) ובהן סבוקלם (קרם), שמפואים לקשקשים למיניהם, שמפו T-GEL (שעזר במעט לקשקשת), וכן משחות לפנים שאולי עזרו לתקופה מסוימת ואז ממש הפסיקו להועיל. לפני כשנה אף נעזרתי בנטורופט שסידר לי דיאטה מסוימת והמנעות ממאכלים מסוימים כמו פלפל וכללה לקיחת כמוסות MAXEPA וקומפלקס B - לא ממש הועיל. האם קיים טיפול חיצוני/פנימי, בארץ/בחו"ל המטפל בבעייה? האם קיים מידע חדש כלשהו מהשנים האחרונות על התופעה? האם קיים אתר עולמי כלשהו שמעדכן בהתפתחויות התופעה? כי פשוט נואשתי מהטיפול בבעייה...

שלום מצטער-לא אני הכתובת. דר דיין

30/08/2004 | 15:32 | מאת: ענת

היי יש קרם מעולה שפיתח אותו רמי מור הומאופט מהקריות הוא מנהל פורום עור אלטרנטיבי באתר טבע לייף. במקרים קשים של סבוריאה הוא משתמש בטיפול פנימי צמחי שאני שמעתי על תותאות מרשימות בשילוב עם הקרם. קבל מידע : הפורום לטיפולים אלטרנטיביים במחלות עור http://www.tevalife.com/forum/topic.asp?FORUM_ID=316&tevalife=yes האתר על טיפולים http://wmh.walla.co.il/community/2004/5/4/9166795/h-2654.doc בהצלחה

02/09/2006 | 09:44 | מאת: דלית

היי אל תתייאש והכי חשוב אל תמהר למרוח סטירואידים. יש היום קרמים טבעיים אני משתמשת בשניים מהם בשם סבורם שמצאתי בגוגל. אתה יכול למצא באתר של רמי מור שעוסק בתחום בעיות העור ברפואה אלטרנטיבית. מנסיון אני לא מחליפה את הסבורם בשום קרם הם נתנו לי עור חלק בלי כל התופעות שהיו לי מאלוקום ( סטירואידים של רופא עור ) שרק החמיר לי את הסבוריאה. האתר : http://www.ramimor.co.il/ מקווה שעזרתי לך. דלית

19/11/2006 | 08:15 | מאת: שיי

שלום לכולם מבקש להודות לכל מי שתרם את המידע על הסבורם רכשתי אותו לפני שבוע והקרם הזה עושה פלאים לפנים . תודה רבה למי שחושב גם על טובת אחרים ומנדב מידע חשוב כל חשוב לסובלים שרק הם יודעים כמה עינוי יש מהמחשבה שהיינו צריכים להיות תחת תלות של סטירואידים שרופאי העור - זה מה שיש להם להציע . סבורם קרם פשוט מדהים ושווה את ההוצאה הכספית הזניחה. כל טוב לכולם. שיי

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת