בדיקת אנטי דנא

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/08/2004 | 22:07 | מאת: דנית

מהי בדיקת האנטי דנא ?

31/08/2004 | 03:24 | מאת: טיאגו

שלום, דנית! יש מספר מחלות (מחלות אוטואימוניות) שבהן מערכת החיסון של בנאדם מתקיפה אותו עצמו. במחלות האלו יש יצרת נוגדנים עצמונים (נגד האדם עצמו) ואנטי-DNA זה אחד מהם. אז מדובר בבדיקת דם שבה נמדדת כמות הנוגדן העצמוני אנטי-DNA כדי לעזור באבחנת מחלות אוטואימוניות. כל טוב לך! טיאגו

שלום מדובר בבדיקה לגילוי נוגדנים עצמיים כנגד חומצת גרעין. זוהי אחת מהבדיקות לגילוי מחלה אוטואימונית. דר דיין

03/10/2004 | 17:19 | מאת: אמא

הבת שלי לאחר ניתוח הוצאת שקדים ובנוסף גם ציסטה על אחד השקדים ת לא אכלה שומ דבר במשך שבועים וחלתה בפגיה קשה באצבים הפריפריים ץהיא טופלה ב: gamaglubolin ולאחר 5 ימים מצבה הוטב בהרבה. העם הסכנה חלפה? למה זה קרה? וגם היה קשה לימצוא את המחלה למרות שהיא היתה בבית חולים כל הזמן.למה? אנא תשובה! אמא דואגת

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת