נשירת שיער

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/09/2004 | 23:34 | מאת: מיכל

שלום רב! אני סובלת מנשירת שיער מזה כשנתיים ועתה שמתי לב כי באזור המצח החלו להיווצר קרחות והדללות מאסיבית. אני מאד בלחץ מזה. האם יש מה לעשות בנדון? האם ניתן "להצמיח" ישער באזורים שנשר, או רק למנוע נשירה נוספת? אציין כי אני סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס ונוטלת כ-1000 מק"ג אלטרוקסין בשבוע וכן אני צמחונית שנים רבות.

שלום מנסיון של שנות עבודה רבות -אין לי ספק שבחלק ניכר ממטופלים צמחוניים הולך ומתפתח עם השנים חסר הולך וגובר של מרכיבים תזונתיים רבים שאחראי לשורה ארוכה של תופעות -ויתכן מאד שזו הסיבה במקרה שלך. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת