נשירת שיער

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/09/2004 | 12:49 | מאת: גילי

אני בן 25 ובשנה האחרונה החלה להיווצר הידללות שיער רצינית בקודקוד. יש לי נשירה מזה כמה חודים טובים. לאבא שלי דבר דומה אבל אצלו זה התחיל הרבה יותר מאוחר ונראה שאני "מקדים" אותו ממש בהרבה. האם ידועה סיבה לזה? (אני אוכל בסה"כ די מגוון ובסדר) האם יש טיפול טוב (ומוכח) סוף סוף לדבר הזה? האם יש עוד סיחכוי להצמיח שם שיער?

שלום יש מקום לבצע בירור בסיסי דרך רופא קופת החולים. לצערי התשובות לכל שאר השאלות -לא מעודד. חבל על כל הכסף שתוציא בהבטחות שווא-תתרגל למצב! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת