בעיית צרבת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/09/2004 | 21:53 | מאת: ענבל - כרמלה

שלום שמי ענבל ואני רושמת כרגע בשמה של אימי שסובלת מזה שנים מצרבות נוראיות, אימי כיום בת 52 עברה ניתוח של כריתת ושט ניסתה את כל התרופות שבעולם עברה כל מיני טיפולים ובדיקות ועדיין לא מוצאים פתרון לבעייה אשמח אם אתם אלה שתיהיו הפתרון לבעייתה שתמצאו לה איזה שהוא פתרון למניעת הצרבת תודה רבה וחג שמח ענבל

שלום לפי נסיוני ניתוחים לא פותרים בעיית צרבת. יש לאמך דלקת כרונית בוושט-ואותה צריך לרפא,ועד שלא תתרפא-לא תפתר בעיית הצרבת. את הדלקת ניתן לרפא בשילוב טיפולים הכולל דיאטה מיוחדת טיפול באוזון בשילוב עם מספר תכשירים ביולוגיים. הטיפול לא קל ולא קצר-אך יש סיכוי. דר דיין

22/09/2004 | 10:29 | מאת: ענבל - כרמלה

שלום בוקר טוב אני כותבת לך תשובה על תשובתך ואני הייתי מעוניינת אם היית מפרט לי קצת יותר על איך וכיצד ניתן לרפא את בעיית הצרבת , דיברת גם על איזה שהיא דיאטה ואמא שלי היא אישה מאד מאד רזה היא שוקלת 45 קילו אז ךא ניראה לי שדיאטה היא תוכל לעשות מה זה הטיפולים האלה ולמי פונים והיכן תודה ענבל

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת