התייעצות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/09/2004 | 09:42 | מאת: מאיה

שלום ד"ר. מקווה ששאלתי קשורה לפורום, במידה ולא, אשמח אם תפנה אותי לפורום מתאים. אני בת 27 וסובלת כמה שנים מתת תזונה (שוקלת 36 ק"ג) כמעט כל רופא שהייתי אצלו, לא יכל לתת לי תרופת פלאים, הם פשוט אומרים שאני צריכה להכריח את עצמי לאכול.. לאחרונה (לדעתי בגלל אסון משפחתי שקרה לנו) התחלתי להרגיש יותר רע מתמיד. בעיקר בשעות הבוקר, אני מתעוררת עם דופק מהיר, וקיבה עצבנית מאוד, אני מרגישה כאילו לחץ ומתח עצומים, למרות שאין לי על מה להיות מתוחה. זה חוסם אותי, כך שאפילו הקצת שהייתי אוכלת, כעת אני לא מסוגלת להכניס כלום לפה. בחודשים האחרונים אני כל הזמן עייפה, לא מרוכזת, ובגדול עם הרגשה כללית מאוד לא בריאה. אני יודעת שאני צריכה טיפול כלשהו, עזרה מקצועית באמת כדי לטפל בבעיה מהשורש. אין לי מושג מאיפה להתחיל, לאיזה רופא ללכת, ומה לעשות. אודה לך אם תוכל לייעץ לי בנושא. תודה רבה. ושנה טובה!

שלום אין ספק שאת זקוקה לעזרה מקצועית -משולבת,ובהקדם. את חיבת לקבל בהקדם עירויים המכילים את כל הויטמינים והמינרלים -ובכוונה עירוי כדי לעקוף את מערכת העיכול ,את בעית התאבון.ואת בעית הספיגה-במקביל את זקוקה לעזרה נפשית-וכן לטיפול במספר תכשירים טבעיים הבונים את מערכת העיכול. כל הטיפול הזה חיב להינתן בהקדם האפשרי-ואת יכולה לקבל אותו במרפאתי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת