גידול סרטני?!

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/09/2004 | 11:01 | מאת: ליאור

שלום רב! לאחי גילו בצילום רנטגן כתם בריאה.. הוא אינו מעשן אך ישנה ירידה במשקל בזמן האחרון ולא עקב דיאטה . בנוסף יש לו 3 פריצות דיסק בחוליות הלומבריות ובימים האחרונים יש לו חום שבעקבותיו בעצם ביצעו את צילום הרנטגן. כעת הוא נשלח לבדיקות דם ושתן... מה דעתך בנושא? אשמח אם תענה לי בתכיפות... תודה אח מודאג.

24/09/2004 | 17:01 | מאת: נעמי

1. במידה ואחיך צעיר הסיכוי לסרטן נמוך בהרבה. 2. כמו כן הוא לא מעשן, רב חולי סרטן הריאות הינם מעשנים או מעשנים לשעבר. 3. לא ידוע לי על קשר בין חום גוף גבוה וסרטן. אל תדאג. בצעו את הבדיקות לפי עצת הרופאים ודע כי גם אם חס וחלילה התפתח גידול, זה ממש ממש לא גזר דין מוות ואני מכירה אנשים שהחלימו ממקרים קשים ביותר של סרטן. אני מקווה ומתפללת עבורכם כי אחיך בריא. בעזרת השם.

שלום בשלב זה לא אוכל לתת שום עצה .פרט-לצורך לבצע את כל הבירור בהקדם האפשרי. בהצלחה. אשמח לעמוד לרשותך בהמשך. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת