טיפול בגז אוזון - האם מישהו מכיר???

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/09/2004 | 12:25 | מאת: מירי

האם מישהו מכיר שיטה של טיפול בגז אוזון למיגור חיידקים שאנטיביוטיקה לא עזרה כטיפול נגדם???????? אנא כתבו לי.

שלום אני משתמש ומטפל באוזון במשך קרוב ל-20 שנה . ישנם מקרים שבהם זהו טיפול מדהים בתוצאות שלו. עליך לפרט לאיזו מטרה. דר דיין

14/12/2004 | 22:24 | מאת: אחר

לתופעת רנו - לידים?

29/12/2006 | 10:13 | מאת: צביה

אשמח ללמוד מנסיון של אחרים על טיפול בגז אוזון. בעלי עבר אירוע מוחי והרופא המליץ על טיפול בגז אוזון לשיפור הרגשה כללית.

12/02/2009 | 10:01 | מאת: נעמי

אבא סובל מפצעים המזוהים כ"קפוצ'י" עד היום ניתחו את כל האיזור.אולי יש עדויות על טיפול אנושי יותר?תודה מראש על כל עצה.

12/02/2009 | 10:06 | מאת: נעמי

אבא סובל מפצעים המזוהים כ"קפוצ'י" עד היום ניתחו את כל האיזור.אולי יש עדויות על טיפול אנושי יותר?תודה מראש על כל עצה.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת