טיפול מהיר לנשירת שיער

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/09/2004 | 10:56 | מאת: טלי

שלום ד"ר. אני סובלת קרוב לשנה מנשירת שיער איומה. השיער כעת מאוד דליל. בשנה הזו, לא אכלתי טוב, והייתי נתונה להרבה לחצים ומתח. משערת שזו הסיבה לנשירה. רציתי לבקש ממך המלצה לאיזו תרופה או כל דבר אחר שיכול לעזור לי בצורה מהירה. כמובן במקביל אני אשתדל להתחיל לאכול נורמלי, ולהרגע. אבל לבנתיים, לפני שממש אהפוך לקרחת...מה אני יכולה לקחת? תודה רבה!

שלום אם באמת לא אכלת היטב ויש לך חסר תזונתי שאחד מהביטויים שלו הוא נשירת שיער והתפתחות קרחות-הייתי ממליץ בכל לב לקבל בהתחלה כמה אינפוזיות של ויטמינים ומינרלים-וזאת כדי לקבל אפקט מהיר ככל האפשר-ובהמשך לשנות את התזונה ולהתאים לך תוספי מזון. דר דיין

30/09/2004 | 04:24 | מאת: תמי

לטלי מכירה את בעיית הנשירה על בשרי. נכון שלא אוכלים טוב אז יכולה להיות נשירה רצינית אבל גם שמשלימים את אבות המזון שחסרות לא בהיכרח המצב משתנה. זה מנסיון. חוץ מבעיות שקשורות בתוספי מזון שהן מבטאות מחסור באבות מזון יש לנשים כנראה עוד בעיות שהרפואה הקונבנציונלית לא עלתה עליהם. והם דלקת בזקיק השערה. זה נודע לי מהמטפל רמי מור שטיפול שלו בנשירת השיער שלי הביא להפסקתה. הנה מאמר שהוא כתב על זה אם זה מעניין אותך. http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/113/xPG/150/xFT/104496/xFP/104507 בהצלחה ואל תתיאשי. תמי

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת