נשירת שיער חריפה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

28/09/2004 | 21:44 | מאת: מוריה

שלום. אני בת 17.5 וסובלת מנשירת שיער מאוד חזקה כבר חודשיים וחצי. פניתי לדיאטנית ששלחה אותי לבדיקת דם (לפני חודש וחצי)שיצאה תקינה ואחר כך לשני רופאי עור. הרופא השניה שפניתי אליה שלחה אותי שוב לבדיקת דם לויטאמין B12 ובלוטת התריס ושניהם יצאו תקינים. הופאה אמרה שיש לי צפיפות שורשים תקינה על הקרקפת ועם זאת הדגישה שכן יש לי נשירה. בנוסף לכך אני לוקחת כבר חודש וחצי HR רוטס. למרות חוסר בעיות בקרקפת ובדיקות דם תקינות השיער ממשיך לנשור. האם יש עוד משהו שאני יכולה לעשות כדי להפסיק את הנשירה? ובכללי מה יכולות להיות הסיבות לנשירה הזאת אם לא בעיות קרקפת או איתקינות של בדיקות דם? (לא עברתי שום טראומה או לחץ או מחלה לאחרונה). תודה מראש על העזרה

שלום לא נראה לי שבשלב זה אני יכול לתרום. מנסיוני יתכן ומדובר בתהליך זמני החולף מאליו. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת