ד"ר דיין אשמח שתעזור לי לפענח את תוצאות הבדיקה שלי

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/09/2004 | 18:45 | מאת: ר ל

ביצעתי בדיקת דם כללית ויצאו בבדיקה מספר ערכים נמוכים וגבוהים מן ערכי היחוס כגון: GPT (ALT-61 IRON-25 TRANSFERRIN-508 URIC ACID -2.1 CHOLESTEROL-209 GOT [AST-66 אשמח לדעת מה משמעות כל אחד מערכים אלו מה אני אמורה לעשות איזה עוד בדיקות איך לשנות את אורח חיי איזה כדורים עלי לבקש מהרופא משפחה שלי וכו .. איני יודעת אם זה משנה אך אני אשה בת 47 בתודה מראש ר ל

שלום בתשובות חוזרות ונשנות לכל אורך אתר זה אני חוזר ומדגיש שאני לא פותר חידונים-אלא מנסה לנתח מצב. אף פעם בדיקות לא עומדות בפני עצמם ונסיון לנתח תוצאות בדרך שהתבקשתי -יכול לגרום לטעויות קשות-עד להולכת שולל. הבדיקות הן תמיד אמצעי עזר-לישיבה מסודרת עם החולה שיחה איתו ובדיקתו. היה לי מורה שנטה לאמר שאם הבדיקות לא מתאימות לחולה-יש לזרוק את הבדיקות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת