השתנה מרובה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/10/2004 | 01:14 | מאת: ערן

שלום רב אני בן 30, בחודשים האחרונים עלתה משמעותית התדירות בה אני צריך ללכת לשירותים להטיל את מימי. זה חריג מאד בעיקר מכיוון שלא השתנה שום דבר באורח חיי או בכמויות השתיה שאני צורך. עשיתי בדיקת דם ושתן ונמצא כי רמת הסוכר שלי תקינה . להלן תוצאות המעבדה: GLUCOSE mg/dl 74 GLUCOSE - U STRIP norm 5 PH- U STRIP 1.02 SPECIFIC GRAV-U STRI BILIRUBIN- U STRIP neg ERYTHROCYTES-U STRIP neg KETONES- U STRIP NEGATIVE UROBILINOGEN-U STRIP norm PROTEIN- U STRIP neg NITRITE- U STRIP neg LEUCOCYTES - U STRIP neg רופא המשפחה נתן לי מרשם לכדור די חזק ( לא זוכר את שמו ) שאמור לטפל ברגישות השלפוחית אך מכיוון שהרגשתי שיש שיפור במצב, החלטתי לא לקחתי אותו, וכעת נראה כי המצב חזר לסורו ( לדעתי ) . 1) האם כדאי לעשות שוב בדיקות דם ושתן ( הקודמות נעשו לפני כ- 3 חודשים ) 2) מה לפי דעתך יכולה להיות סיבה ? 3) האם זה יכול להיות קשור לשתייה מרובה של משקאות דיאט מוגזים ? ( קוקה קולה ) תודה מראש, ערן

03/10/2004 | 01:24 | מאת: ערן

שכחתי לציין כי אני לא מתעורר בלילה ללכת לשירותים ! והתופעה היה רק כאשר בשעות היום שאני ער . ערן

שלום לאור כל התיאור המפורט שניתן-אם כי לא צוין דבר על חיי מין-נראה לי שמדובר בזיהום זה או אחר שתפס אותך -קרוב לוודאי וירלי שחלף מאליו. אם הכל עבר הייתי שוכח מהענין. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת