נשירת שיער

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/10/2004 | 18:15 | מאת: יעקב

שלום שמי יעקב, אני בן 40 נולדתי עם שיער סבוך ומסולסל מי זה כשנה יש לי נשירת שיער שגרמה להדלדלות השיער במיוחד באיזור הקודקוד. בביקוריי אצל רופאי עור לא הייתה להם תשובה ולא סיבה לנשירה : א. מה לדעתך הסיבה לנשירה (אני בריא בד"כ ) ? ב. האם יש קשר ל מספר חפיפות או לסוג השמפו ? ג. האם יש תרופה או חומר בהמלצתחה למנוע או ל עצור נשירה זו(לציין שניסיתי גם את כדורי הפרופסיה למשך חצי שנה מידי יום ללא הועיל) תודה מראש יעקב

שלום זהו תחום בעיתי -וברוב המקרים יכולת ההשפעה שלנו הרופאים-מינימלית. אם ביצעתה את בדיקות הדם הרגילות-ואין לך חסרים שיש להשלימם-רוב הטיפולים לא יעילים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת