נשירת שיער

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/10/2004 | 22:38 | מאת: חן

דר שלום רב בשנים האחרונות סבלתי מנשירת שיער . טופלתי במכון הייר קליניק שלא עזר בתקופה האחרונה חלה הרעה רצינית והיום הקרקפת מאוד מאוד דלילה - כמעט קרחת אני בת 20 ובדיקות הדם שלי תקינות כולל בלוטת תריס המוגלובים 11.8 מה לעשות מבקשת עזרה , מיואשת !!!

שלום במקרה כמו שלך הייתי עושה ניסוי ונותן לך 3-4 אנפוזיות המכילות את כל הויטמינים מינרלים יסודות הקורט חומצות אמינו חיוניות חומצות שומן ואומגה 3 -וזאת מבלי להתחשב בבדיקות המראות שלא קיים כביכול חסר. ניסיתי בעבר שיטה זו ובלא מעט מקרים הושגה תוצאה טובה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת