בדיקות לגבי אולקוס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/10/2004 | 13:47 | מאת: פולי

שלום, יש לי חברה שסובלת מאולקוס, היא לא מטפלת בעצמה למרות הסבל שהיא סובלת, הסיבה לכך היא שהיא לא מסוגלת לעבור את הבדיקה שיש לערוך (הבדיקה עם הצינור) שאלתי היא האם ישנה בדיקה אחרת שאפשר לערוך ללא חדירת צינור דרך הפה? ומה יכול להיות הנזק המירבי כאשר לא מטפלים באולקוס? לתשובתכם אודה.

שלום ניתן לבצע בדיקה עם בליעת בריום היא פחות טראומטית אך נותנת הרבה פרטים מהבדיקה הקודמת. ניתן לבצע בדיקת אנדוסקופיה בהרדמה מלאה -מה שחוסך את רוב הסבל. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת