קושי בפירוק חלבונים.

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/10/2004 | 19:49 | מאת: יולי

שבוע טוב, מזה כשנה ויותר הגוף שלי לא מצליח לפרק חלבונים ולאחר אכילת חלבון מן הצומח או מן החי יש לי סימני אלרגיה - פנסים כחולים סביב העיניים, עור צהבהב ודופק מעט מואץ, וכן עצירות במיוחד לאחר אכילת עוף. האם זה קשור לקנדידה הכרונית ממנה אני לא מצליחה להפטר או שמדובר בבעיה אחרת. תודה.

20/10/2004 | 08:19 | מאת: מיטל

מי קבע כי את עם קנדידה . זה חשוב ואסייע לך. מיטל

שלום האבחנה הזו-קנדידה ,נעשית לצערי יותר ויותר נפוצה -בעיקר עיי מרפאים שרלטנים הממציאים בדיקות ,דיאטות מוזרות,וטיפולים מגוונים שתוכלתם היחידה היא הארנק של החולה. ניתקלתי במהלך החודשים האחרונים בכמה עשרות מיקרים כאלו-שהסתובבו שנים באבחנה -ברוב המקרים לא נכונה של קנדידה . את עיקר האשמה אני מטיל על משרד הבריאות שלא עושה סוף סוף סדר בבתי הספר לרפואה משלימה ולא קובע קריטריונים נוקשים לקבלה ,לא מתערב בתוכניות הלימוד וההסמכה -והתוצאה שכל מי שיש לו מזומנים בכמות מספקת מוזמן ללמוד ומסיים אפילו אם לא היה ברוב השיעורים ובודאי לא עבר בחינות מתאימות-ומתחיל לשחק אותה כאילו הוא רופא-מתחיל לבדוק מטופלים לעשות אבחנות-ולעבוד על אנשים בעניים! פרירים לא מתים-הם מתחלפים! אמשיך בתשובות הבאות להתייחס לנושא. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת