נשירת שיער

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/10/2004 | 23:26 | מאת: אורית

ד"ר דיין שלום אני בת 40 (נשואה + 3) שסובלת מזה מספר שנים מנשירת שיער. בבדיקות הדם האחרונות הבעיה היחידה הייתה המוגלובין נמוך (10.5) - ממנו אני סובלת באופן תדיר - לרוב ללא טיפול. לפני כשבועיים התחלתי לקחת כדורי ברזל - כדור ליום (slow fe folic) מזה כשמונה חודשים אני בטיפול בהייר קליניק - ללא תוצאות עד כה - הנשירה מתגברת!! אנא עזור לי. תודה אורית

19/10/2004 | 12:13 | מאת: כרמל

האם ניסית להשתמש ב "רוטס HR " ?האם ידוע לך אם זה עוזר? שאלתי בפורום אבל לא קיבלתי תשובה.

שלום מנסיוני לא ראיתי תוצאות טובות לתכשיר זה. כפי שציינתי בתובות קודמות -בחלק מהמקרים אני מטפל עיי אינפוזיות של ויטמינים ,מינרלים חומצות אמינו חיוניותוחומצות שומן עם אומגה 3. בחלק לא מבוטל מהמקרים הופיע שיפור ניכר בנשירה עד להעלמותה. אין לי הסבר מדעי -אך התוצאה חשובה! היה לי מורה פרו"פ בויקס ז"ל -שאמר שאם הבדיקות לא מתאימותלחולה-יש לזרוק את הבדיקות.... למרות שהבדיקות אצל רוב אלו שסובלים מנשירת שיער הם תקינות-טיפול באינפוזיות כמצוין יעיל! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת