מפוי עצמות ספקט

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/10/2004 | 20:56 | מאת: דן

שלום השם שלי זה דן אני חייל שמשרת בחיל שריון בעקבות המאמץ הגופני רב התחלתי לסבול בכאבים מאוד חזקים בין הגב העליון לשכמות הלכתי לאורטופד של הצבא הוא אבחן שיש לי lt scapular pain מצא שיש לי רגישות גבול פנימי של שכמה שמאלית קריבנית וחולשת מייצבי שכמה שמאלית וברכיים רגישות PF הוא נתן אתאופן אמר תיקח (דרך אגב הצבא נתן לי 400 מ"ג של איבופן לקחת 3 פעמים ביום במשך קרוב ל30 יום רצוף זרקתי את זה לזבל יש גבול לכמה משכך כאבים אני יקח בשביל הצבא) בכל מקרה חוץ מאתאופן הוא אמר שאני צריך לעבור מיפוי עצמות ספקט מה זה מי זה ומה תופעות לוואי??? לקחת את האתופן או לזרוק לזבל כמו שזרקתי את האיבופן וכל מידע בנושא אשמח לקבל בתודה מראש דן

שלום הייתי עושה את מיפוי העצמות-הוא אינו מסוכן. התרופות שנתנו לך אינם מרפאות שום דבר-אם אתה לא סובל הייתי ממליץ להמנע! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת