כאבים בשד

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/10/2004 | 09:31 | מאת: ימית

אני בחורה צעירה(תחילת שנות ה 20) שמאוד מודעת לעצמי, אולי יותר מידי... רציתי לדעת אם יש לי כאבים בשד אך אין לי גוש, אם זה יכול להיות חלילה סרטן? ראוי לציין שנבדקתי אצל כירורג שד מומחה והוא אמר שהכל תקין אצלי ושכנראה הכאבים על רקע הורמונלי.. יכול להיות שהוא טועה? מה אני צריכה לעשות הלאה? האם הגיוני שכירורג יטעה?או שלא יטפל בי כראוי בגלל גילי הצעיר? אני אשמח לכל תשובה, באמת תודה.

שלום הייתי מסתפק בבדיקה שבוצעה-לא נראה לי שבגלל גילך הצעיר לא בוצעה בדיקה נאותה. שינויים הורמונלים יכולים להיות מלווים בכאבים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת