כאבים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/10/2004 | 07:25 | מאת: ליהי

שלום, כבר חמישה חודשים יש לי כאבים בחזה. זה ליד עצם החזה, מעל השד, באמצע בין השדיים ובקו החזייה בצלעות. כאבים לא סטטיים, לפעמים לא כואב בכלל ולפעמים אני בטוחה שאני עומדת למות מרוב שכואב.(לא מגזימה..). בתחילה בדקתי לכיוון של הלב- עברתי בדיקת קרדיולוג,אקג, אקו לב וארגומטריה והכל תקין. אז פניתי לרופא משפחה- עשיתי בדיקות דם כלליות ובדיקות שתן- הכל תקין. ואז הופניתי לאורטופד- עברתי צילום חזה ומיפוי עצם והכל תקין... עדיין כואב לי ואני מתחילה להתייאש- איך יכול להיות שהכל תקין ולא מפסיק לכאוב לי?? אני סה"כ בת 24, בריאה בדרך כלל ולא מתאים לי לחיות עם כאבים. מה זה יכול להיות? מה לעשות?? בבקשה...

שלום יש מצב שנקרא tieze -שהוא מצב של כאבים באזור עצם סחוס -ובו ניתן לטפל בשיטת טיפול דמוית דיקור. יש צורך בבדיקה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת