חוסר ברזל והמוגלבין נמוך

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/10/2004 | 13:43 | מאת: שימרית אמסטר

שלום לך ד"ר דיין שמי שימרית ואנ בת 24וחצי ואני סובלת מקולטיס. אני מטופלת אצל גסטרולוג ומקבלת רפאסל וקורטיזונים לפי הצורך. ברשותך אני יציין בפניך את הד"וח ההמוטולוגי שלי: hgb-11,hct 34.1,mpv 6.3,mcv 74.8,mch 25.9,eos%0.5,eos.abs0.0 אלו הערכים שיצאו מהטווח שלהם ולמרות שאני מקבלת טיפול שום דבר לא עוזר. יש לי חולשה ,דופק מהיר ,עיפות מתמדת וגם ישיבה ממושכת בנוחיות בלי הפסקה. אשמח אם אקבל את השערתך בנושא? ומה אתה חושב לנכון שאני צריכה לעשות. בתודה מראש שימרית

שלום זה שאת עדיין לוקחת קורטיזון ורפזל מפעם לפעם-סימן בדוק לכך שעדיין לא החלמת והמחלה עדיין פעילה-מה שיכול להסביר חלק מהתלונות. בנוסף לכך אין ספק שיש לך חסר ניכר ביותר בגוף של ויטמינים ומינרלים-ואותם יש להחזיר לך -והקדם. הדרך הטובה ביותר להחזרה-באמצעות אינפוזיות-שכן יש מצב סביר שבבליעה דרך הפה -החומרים לא יסגו. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת