גם לי ניסו למכור את ענין הקנדידה. מדהים כמה אנשים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/10/2004 | 02:24 | מאת: שירלי

ישנו רופא אחד ידוע שעושה הרבה כסף בזכות הקנדידה המשמשת אצלו שאבי כל רע וכשיטה לקחת 700 ש"ח לביקור ו1500 ש"ח ל"חומרים קוטלי קנדידה". ראיתי איך אנשים קונים את השטות הזו וחושבים שכל מה שקורה איתם זה בגללל איזושהי פטריה מסתורית שטורפת אותם מבפנים. מדהים כמה תמימות יש וכמה אנשים מוכנים להסכים לכל עבודה בעיניים. חברים פשוט תעסקו בספורט שגורם לכם הרגשה טובה, תאכלו נכון ותמצאו אהבה. זה כל מה שצריך.

שלום שירלי הלוואי וכולם היו חושבים כמוך-אין ספק שהיו פחות חולים ופחות שרלטנים העובדים על אנשים בעניים. מסכים לכל מילה!!!!!! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת