כאבים בבטן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/10/2004 | 15:49 | מאת: אבי

שלום ד"ר אני סובל זה שבועים מכאבים חזקים בבטן. הכאבים מורגשים בעת הבליעה. המצב הגיע עד לידי כך שאני לא מסוגל לאכול כלום. כל דבר קל שאני אוכל, אני מרגיש דקירות עזות בבטן. רופא המשפחה נתן לי תרופה בשם OMEPRADEX פעמיים ביום, אבל זה לצערי לא עזר כלל ואני עדיין סובל מאותן הדקירות. עקב כך אני כמעט שלא נהנה מהאוכל, ונעשתי חלש מאוד. כמו כן, לפעמים אני מרגיש את אותן הדקירות כאשר הכיבה ריקה, או כאשר אני קם משינה. הרופא שלח אותי לצילום כיבה. ממה לדעתך יש סיכוי שאני סובל עפ"י הסימפטומים, והאם יש טיפול מעבר לכדורים האלה שלא מקלים עלי את הסבל בזמן אכילה.

שלום עליך לבצע בירור של מערכת העיכול -כולל צילום קיבה ,אנדוסקופיה ואולי גם קולונוסקופיה.כן יש מקום לשקול גם לבצע אולטרהסאונד בטן. לפני כל הבדיקות קשה לדבר על אבחנה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת