דלקת כרונית של מעטפת מערכת עצבים (לד"ר אבקש ממך תש

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/10/2004 | 20:23 | מאת: עדיה

לד"ר שלום רב!!! שמי עדיה אני בת 34 +4 ילדים ,אחרי תקופה שסבלתי מגרירת רגלים וחולשה כאבי ראש קשה לי לחתוך סלט קשה לי להבריש את השיער הלכתי לנרולוג ונתן לי לעשות בדיקות בבית חולים. קיבלתי את התשובות התשובות הבדיקות הראו שיש לי דלקת כרונית של מעטפת מערכת עצבים מחלה בשם cidp אני צריכה להתחיל טיפול ביום רביעי בבית החולים שם התרופה שיתנו לי הינה IV IMMUNGLOBULINS אמרו שהיא מוכרת לצורך מחלות נירולוגיות אחרות וכרגע משתמשים בה לצורך מחקר והרופאים המליצו לי לקחת את הטיפול הזה. אגב קורטיזון הרופאים אומרים שלא כדאי . שאלות שאלתי האם יש עוד טיפול חוץ מקורטיזון שאתה מכיר? מה הסיכוי להצלחה מהמחלה הזאת? מה דעתך האם אתה מכיר תרופה אחרת שיכולה לעזור? מה היית מציע לי? איזה סוג של טיפול? אבקש שתרחיב לי קצת על המחלה וגם ממה היא ניגרמת? האם הטיפול שרוצים לתת לי בבית חולים הוא טוב? אודה לך עם תחזור אלי עים תשובות. תודה עדיה

שלום לא יצא לי עד כה לטפל במחלה מסוג זה. אין לי נסיון בטיפול באימונוגלובולינים. אני מאחל לך בהצלחה! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת