דלקת ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/11/2004 | 13:22 | מאת: גבריאלה

לפני כ- 3 שבועות חליתי במה שחשבתי כשפעת. אחרי כמה ימים התחלתי להשתעל ולא יחסתי לזה חשיבות יתר, חשבתי שזה יעבור תוך כמה ימים. לפני שבוע אחרי שהשיעול המשיך, הלכתי לרופא שהבחין דלקת ריאות ונתן לי" זינת" ו"רוקסו" לקחת במשך 10 ימים. אחרי 5 ימי טיפול אני לא מרגישה בשום שיפור. השיעול ממשיך וגם הלחץ בחזה. כמה זמן לוקח בדרך כלל להבריא מדלקת ראיות? אני אישה בת 55, בריאה בדרך כלל.

שלום אם לוקחים אנטיביוטיקה-ובוודאי 2 סוגי אנטיביוטיקות-ואין שיפור תוך 72 שעןת-לפחות שיפור קל-יש מקום לשרול הפסקת טיפול אנטיביוטי-ואולי לבצע צילום חזה או בירור נובף. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת