הומוציסטאין

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/11/2004 | 22:48 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 41, בריאה בד"כ, לא מעשנת וללא עודף משקל, עושה פעילות גופנית קלה (פלדנקרייז) וצועדת פעמיים בשבוע כחצי שעה. רמות הכולסטרול שלי נמוכות יחסית, אך ההומוציסטאין גבולי. כולסטרול כללי - 150, HDL - 68, LDL-69, טריגלצרדים - 67, חומצה פולית - 15.3 B12 - 269 והומוציסטאין - 14.להורי אין בעיות לב, אחד הסבים נפטר מהתקף לב. 1.האם יש ליחס לכך חשיבות? 2.האם ניתן להוריד רמות הומוציסטאין באמצעות תזונה? 3. האם כדאי לשקול טיפול תרופתי - חומצה פולית, B12, B6 לזמן מה? לתשובתכם אודה

שלום התשובה לדעתי היא כן לכל 3 השאלות-וזאת בעיקר בגלל שאין אנו יודעים הרבה דברים בוודאות בהקשר למחלות לב. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת