דלקת באבי העורקים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/11/2004 | 22:53 | מאת: אילנית

שלום ברצוני לברר אודות הדלקת באבי העורקים?אמי מאושפזת בבית חולים מאחר והרופאים טוענים שיש לה כנראה דלקת באבי העורקים. אין לה חום אולם יש לה כאבים עזים באיזור הבטן והגב התחתון . כמו כן ברצוני לברר מהו אולטרסאונד דופלר?? ומהו בודק?? אודה לתשובתכם המודאגת

שלום חסרים לי הרבה פרטים. האם מדובר במעורבות כלי דם נוספים ,האם נשקלה אפשרות ביופסיה ,איזה טיפול היא מקבלת -ועוד. מכשיר הדופלר זהו מכשיר הבודק באהצעות גלי קול זרימה בתוך כלי הדם. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת