נשירת שיער בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/11/2004 | 13:24 | מאת: ג'ייסון

האם התרופה פרופסיה שאמורה לעזור בצמחית השיער עוזרת? אני בן 20 ומזה כ שנה חלה לי נשירה די שמדאיגה אותי וגם מפתיעה אותי יחסית לגילי הצעיר... ניגשתי לרופא עור והוא המליץ על פרופסיה האם היא עוזרת הבנתי שצריך לקחת אותה לפחות חצי שנה עד שרואים שיפור, האם יש תוצאות? או אולי תוכל לתת לי המלצות יותר טובות, כי אינני מעוניין לקחת כדורים באופן קבוע. כמו כן אם מפסיקים לקחת את התרופה השיער נושר בחזרה?

שלום אין לי נסיון רב בטיפול בתכשיר-רוב המקרים שניתקלתי בהם היו לא מוצלחים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת