טיפול החדש הנעשה במחלת פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/11/2004 | 18:01 | מאת: טל

ד"ד דיין, לידיד שלי נאמר שהתגלה אצלו מחלת פיבומיאלגיה,ולפי בדיקה וקריאת מאמרים נתגלה לי שיש טיפול חדש במחלה,ע"י טיפול תהודה מגנטית,מה אתה יכול לספר לי על כך,כמה הוא עולה הטיפול ,והאם הטיפולים מוכרים ע"י הקופות החולים,הודה לך על תשובתך. בתודה קרן

שלום מאחר ומחלת הפיברומיאלגיה אינה מחלה אחת -אלא תסמונת של מחלות-טין טיפול אחד מתאים,אלא שבדרך כלל יש לתת מספר טיפולים במקביל. יש לי נסיון רב עם מזרון אלקטרומגנטי דינמי כחלק מהטיפול-ואני ממליץ בחום לשלבו בטיפול. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת