אפטות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/11/2004 | 20:41 | מאת: מיכל

בתי בת 9 סובלת מזה מספר שנים מאפטות בפה. לעיתים יש תקופה שקטה ולעיתים טרם נרפא פצע אחד צץ לו חדש. היא סובלת מכך מאוד. עשינו לה בדיקות דם, אך לא נמצא משהו מיוחד. במשך הזמן ניסינו לטפל בפצעים ע"י אפטגון, פרוגאמס, סורנד, ואורקורט (כמובן כל פעם משהו אחר) אך ללא תוצאות. נשמח לעזרה. תודה.

שלום יש לי נסיון רב עם תכשיר הקראTraumil של חברת Heel הגרמנית המופיע בסירופ או באמפולות. עדיף לשתות ולגרגר את תוכן האמפולה בתוך כוס מים. ניתן להשיג את המוצר בארץ. דר דיין

16/11/2004 | 18:58 | מאת: מיכל

תודה על תשובתך. האם התכשיר TRAUMIL הוא לטיפול והרגעת הכאב כאשר יש אפטה או למניעה?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת