בעיות בכבד

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/11/2004 | 19:34 | מאת: תמי

שלום. אני בת 54. בבדיקות אולטרסאונד ו-CT של הכבד נמצאו כבד שומני וגוש בגודל כ-1.8 ס"מ ממקור לא ברור, לכן בוצע ביופסיה. מצ"ב תוצאות הבדיקה. אבקשך להסביר: מה זה : 1. Benign hepatocellular lesion m/p FNH 2.( Steatohepatitis (25% macrovescicular fat האם רפואה משלימה יכולה לטפל בזה? בדיקה MA מלר"מ כללי. החומר שנשלח : 1 . FNB גוש לא על רקע הפטיטיס. 2. FNB כבד מסביב – כבד שומני, רקע אחר? תאור מקרו: 1. גוש – 3 חוטים זעירים, הגדול מהם באורך 0.8 ס"מ. 2. מסביב – חוט זעיר באורך 0.7 ס"מ. תאור מיקרו: 1. Mass: Benign hepatocellular lesion m/p FNH. 2. (Adjacent liver: Steatohepatitis (25% macrovescicular fat grade 1 stage 0. T62000 , M09320 בתודה מראש. תמי.

שלום חסרה אינפורמציה -אך במבט זהיר נראה שמדובר בשינוי שומני -שאינו דורש טיפול. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת