הריון ובלוטת הטריס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/11/2004 | 11:58 | מאת: לילי

ד"ר יוסף דיין, יש לי בלוטה בפעילות יתר שאלתי לפני כן אם יש קשר בין הריון לבלוטה כשאלתי את הרופא מומחה המטפל בי התשובה של הרופא הייתה כי ישנם מצבים יותר גרועים משלי שניקלטו להריון לכן לא מובן לי הדבר. האם אין בעיה להכנס להריון או שיש. כי הגינקולוג אומר כי אין לי שום בעיה לכן ברצוני להיות בטוחה כי אין יכול להיות נזק לעובר ברגע שישנה בעיה לאם. אם בכלל אפשר להיכנס להריון אל אף המחלה או פשוט שהסיכוי קטן יותר

שלום יתר פעילות בלוטת מגן בהריון-מחייבת השגחה צמודה של מרפאת הריון בסיכון גבוה. יש בעיה עם חלק מהתרופות הנתנות ליתר פעילות והריון-והדבר חיב להבדק לגופו. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת